Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MoUdrostrak

22. 2. 2009 12:26
Zast a mindraky Emigrantu, PhD.

Napristo souhlasim s panem Linhartem. Zejm. Pan Blogger GEORGE NoWotny, PhD. je prikladem exCecha, ktery si plivanim po sve exvlasti leci mindraky a snazi se zvedat si pochroumane sebevedomi.

'

Proste nastala doba, kdy bezny Cech, obcan EUropske Unie  zadne emigrantske Dragomany ve svych kontaktech se zamorim, a natoz s cizinou, naprosto nepotrebuje. Cestuje si vybaveny prestiznim EUropskym pase, v penezence prestizni bankovni karty, ovlada nekolik jazyku (rustina je kupodivu vyhodou navic) a vsude uspeje podle miry svych znalosti a sebedomi.

'

To vsak nemohou prenest pres sdrce ruzne emigranstke pijavice, ktery v emigraci neuspeli (cest vyjimkam) a prichod Plyse vitali jako prilezitost, kdy si na Cesko a na Cechy prijdou vykompenzovat pocity a ponizeni, ktere jako neschopni v emigraci museli pokorne snaset. A ejhle, "hloupi a naivni" "č"ížci vsevedouci a vseschopne Pany. Emigranty PhD.prokoukliza par tydnu/mesicu a vymetli s nimi dvere-zpet ke drezum a lopatam "na Zapade"...

0 0
možnosti

Jan.Linhart

22. 2. 2009 13:36
Re: Zast a mindraky Emigrantu, PhD.

Mám podezření, že pan Novotny je lžidoktor, anžto se při rekonstrukci jeho života nemohu dobrat období, v němž by tento titul získal. Má-li někdo informace svědčící pro tuto nebo jinou variantu, prosím jej o jejich zaslání buďto na mail, nebo jako reakci na tento příspěvek. Na okraj dodávám, že by to nebyl první případ, vzpomeňme na lžidoktora Kalvodu nebo lžimagistra Hulána.

0 0
možnosti

MoUdrostrak

22. 2. 2009 14:07
Re: Zast a mindraky Emigrantu, PhD.

Nejen newyorske metro je plne nabidek obskurnich "degree" absolutorii od zdravotni asistentky po cokoliv. V Americe neni dulezite "co", ale "kde". Ze ma pan GEORGE NoWotny potrebu PhD. kolkovat jak na bezicim pasu, mi dalo ihned do merku, ze neco neni v poradku:-(.

'

Wikipedia:

V obavě o svoji bezpečnost a s rapidně se zhoršujícím zdravotním stavem, odjíždí v roce 2001 do USA. Naprosto bez existenčních prostředků nastupuje okamžitě po příjezdu jako uklízeč u firmy Apax v New Yorku. Po zhrouceni je hospitalizován a prodělává chirurgicky zákrok. Během rehabilitace začíná pracovat jako prodavač a návrhář ve firmě SAB, vyrábějící hračky z umělých hmot.

'V roce 2006 dokončuje studium historie umění. Nastupuje jako učitel na vedlejší úvazek a zakládá soukromou uměleckou galerii Longa NA & SA na Manhattanu.

0 0
možnosti

wiki5.5

22. 2. 2009 21:07
Re: Zast a mindraky Emigrantu, PhD.

a co jste tim chtel rict?

0 0
možnosti

Bailey

22. 2. 2009 14:20
Re: Zast a mindraky Emigrantu, PhD.

Ja jsem netusila o co jde, tak jsem si precetla clanek toho Novotneho. Jedine co k tomu muzu rict, ze mu v te Dakote primrzl mozek a to celkem dost. Bych mu doporucila se prestehovat na jih, je to fakt blb a takovi nam kazi povest. ;-€

0 0
možnosti

Wendolene

22. 2. 2009 19:34
Re: Zast a mindraky Emigrantu, PhD.

;-D;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1741x
Právník. Narodil se v Hradci Králové, kde v současné době žije a pracuje. Vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity. Specializuje se na obchodní právo a právo duševního vlastnictví. Demokrat. Ve volném čase rád čte.