Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ACT

a co třeba

11. 11. 2008 7:20
Poslední větou jste ťukl hlavičkou o hřebíček...

Je totiž příliš mnoho právníků ...lidi, namísto aby žili, tak soustavně na ně někdo plete bič zákonů, nařízení, povolení,zákazů,příkazů,norem, žalob. A lidi tak zákonitě- majíce pud sebezáchovy- nemají tolik dětí(starostí na celý život dvojnásobek) a snaží se dostat ve společnosti trochu výš, do méně zranitelné polohy . Křováci mají havaj, nám zbyla už jen ta  civilizace ...??? Takhle stačí?

0 0
možnosti
K

krpcova

11. 11. 2008 6:48
souhlas

máte naprostou pravdu v tom, že se v dnešní době všichni ženou za nějakým tím titulem a nakonec nebudou lidé, kteří budou umět dělat rukama.myslím, že je strašně krátkozraké chtít takto uměle zvyšovat rádoby vzdělanost naší populace.díky za příspěvek. snad to otevře oči některým budoucím bakalářům truhlářům, instalatérům či hodindářům.

0 0
možnosti
T

theofil.bentley

11. 11. 2008 4:33
Ja bych to tak cerne nevidel...

zvysovani vseobecne vzdelanosti jeste zadnou skodu nenadelalo... jaksi mi to prijde lepsi, nez nazor ze "skola je k nicemu"... a navic si co vyuceny prihravam svoji vlastni polivcicku ;o)

0 0
možnosti
A

akki

11. 11. 2008 1:23
Já to věděla,

že mladí jsou bezva. To jenom nám - starším - mozek vygumoval příliš rychle vzpomínky. Děkuji, máte pravdu.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1741x
Právník. Narodil se v Hradci Králové, kde v současné době žije a pracuje. Vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity. Specializuje se na obchodní právo a právo duševního vlastnictví. Demokrat. Ve volném čase rád čte.